Ledarutbildning - Tredje Vägen - Torbjörn Nilsson - (Digitalt och en del i utbildningsveckor 45-46)


Datum: 2021-11-20
Tid: 14.00-16.00
Plats: I din dator

Tredje vägen - lag som mår bra - presterar bra

Lyssna på fotbollslegendaren Torbjörn Nilsson som i svt-programmet "Målet är målet" tog sig an karriärens svåraste utmaning - att skapa vinnare utan förlorare.

Tillsammans med sin vän och tränarkollega Martin Johansson coachade de två ungdomslag från Göteborg.
De vill genom sin erfarenhet och filosofi visa att man med ett tydligt fokus på mål och resultat, kan ta vilket lag som helst till oanade nivåer. Med en hel del annorlunda och lekfulla övningar visar de att de kan göra alla ungdomar till bättre fotbollsspelare. Hela deras träningsupplägg och filosofi runt träning av ungdomar har nu resulterat i boken Tredje vägen . Torbjörn och Martin presenterar hela sin träningsfilosofi och via illustrationer går de igenom samtliga övningar.

Namnet Tredje vägen kommer ur att det ofta ritas upp två huvudvägar i Svensk Fotboll.
Det ska toppas och elittränas från barnaaåren. Eller så gäller motsatsen med bredd utan krav på resultat eller prestation.
I detta polariserade föreningsklimat finns från och med nu Tredje vägen. En filosofi där vi helt enkelt tar bort motsättningen mellan att spela för att vinna eller bara för att ha roligt. Denna motsättning är onödig och i många avsenden direkt felaktig då det roliga faktiskt är en förutsättning för att vinna.

Tredje vägen bygger på en enkel filosofi. Genom att erbjuda led- och aktivitetsbaserade fotbollsupplevelser, där alla får vara med i trygga miljöer kommer framgång både vad gäller prestation och resultat. OBS I och med din anmälan kommer du att få ett bekräftelsemejl till den mailadress du angett vid anmälan.
Ibland kan detta hamna i din skräppost.
Så om du inte ser bekräftelsen i din ordinarie inkorg så sök i din skräppost.

ANMÄLAN

Förnamn
Efternamn
Personnummer (yyyymmdd-nnnn)
Email
Telefon
Allergier eller annan information
Grupp/Lag (tex P02-1)
Förening

Anmälningstiden har passerats. Det går inte längre att anmäla sig.